?> jQuery("body:lang(en-US) #cookie-law-info-bar span").append("Cookie settings Accept");Top

Abonnementen én abonnees beheren

Al je abonnementen én al je klanten beheer je eenvoudig in Debiteuren365.nl. Je automatiseert de facturatie en opvolging daarvan en ondertussen heb je helicopterview over je volledige order to cashcyclus. Je abonnees krijgen automatisch hun maand- of jaarfactuur en jij krijgt een update wanneer er acties in je actielijst staan die je moet ondernemen. Even nabellen omdat de factuur al te lang open staat, bijvoorbeeld. En automatische incasso’s? Die beheer je ook heel eenvoudig. Alles onder controle! 

Maatwerk voor jou en je klanten

Abonnementen365 is een maatwerk CRM oplossing die je kunt integreren in Debiteuren365.nl. Zo kun je je abonnementenbeheer en de administratie volledig automatiseren. De facturen worden periodiek verstuurd op basis van jouw instellingen. In je eigen huisstijl en op de manier die past bij jouw organisatie. Op het dashboard zie jij in één oogopslag wat de stand van zaken is. Het systeem geeft jou een melding wanneer het tijd is om actie te ondernemen, wanneer facturen te lang open staan, bijvoorbeeld. Ook wanneer je het geld rechtstreeks incasseert bij je abonnees, kun je bijhouden of alles goed gaat. Zo kun je snel reageren wanneer iemand de betaling storneert. 

Voor iedereen met abonnees of leden

Abonnementen365 is dé oplossing voor iedereen met abonnees en/of leden. Dat zijn dus uitgeverijen, energiemaatschappijen, telecomaanbieders, koffieleveranciers, boodschappenservices en natuurlijk clubs en verenigingen. Als je maandelijks of jaarlijks facturen verstuurt of lidmaatschapsgelden incasseert is het ideaal om vervolgens in één oogopslag te zien of alles loopt zoals het moet lopen. Én dat je een reminder krijgt als je actie moet ondernemen, zonder dat je de hele ledenlijst hoeft door te lopen. Je kunt zelfs een start-en eind- datum toevoegen aan het lidmaatschap en wanneer leden hun lidmaatschappen verlenen wordt dit meteen opgenomen in het systeem. Een strak abonnementenbeheer betekent een gezondere cashflow voor de organisatie!